Logo
Mijn 4D MENU

30 woningen plan De Bleekerij Boekelo

Bouw locatie: Boekelo

Bouwer: Ter Steege Bouw Vastgoed

Opdrachtgever: Ter Steege Bouw Vastgoed

Start ontwerp: 2014

Oplevering: 2015

Boekelosestraat  (tekst brochure)

Wonen aan misschien wel de mooiste straat in Boekelo? Aan de buitenrand van De Bleekerij, vlakbij de groene omgeving, worden aan de Boekelosestraat prachtige ruime vrijstaande woningen gerealiseerd.

De woningen hebben een karakteristieke uitstraling met een statige jaren ’30 architectuur, ze bieden volop leefruimte en hebben een heerlijke tuin. Alle woningen bieden de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein. Een plek waar het heerlijk thuis komen is na een dag werken en van waaruit je ook zo de drukke gezelligheid van de stad kan opzoeken. Kortom: een heerlijke plek om te wonen.

Deze woning is lekker licht, heeft veel ruimte en een slimme indeling, zodat elke ruimte optimaal benut kan worden. Door uitbreidingsmogelijkheden kun je de woning helemaal naar jouw wensen aanpassen.

Naast een ruime, lichte en tuingerichte keuken heeft deze standaard een garage en is zeer energiezuinig, energielabel A++,  met onder andere vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen op het dak van de garage.

 

Lees meer
Vorige Volgende Vorig project Volgend project