Logo
Mijn 4D MENU

Indiëterrein Almelo

blok 5 en 7

Bouw locatie: Indiëterrein Almelo

Bouwer: Ter Steege Bouw Vastgoed

Opdrachtgever: Ter Steege Bouw Vastgoed

Start ontwerp: 2014

Oplevering: 2015

Centrum

Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo ontstaat een nieuw stuk binnenstad. Geen nette straatjes maar divers en verrassend. In Indië leef je in een inspirerende omgeving, waar wonen, water en groen op een bijzondere manier verweven zijn. Indië inspireert, met de unieke combinatie van historische fabrieksgebouwen, monumentale eiken, water, cultuur en horeca.

 

Historie

Het rijke industriële verleden is één van de inspiratiebronnen en bepaalt het identiteit van het gebied. De gevel en de sheddaken aan het Kalverstraatje blijven behouden en worden ingepast in de nieuwe ontwikkeling. In totaal worden ruim 600 woningen gerealiseerd (koop en huur), variërend van eengezinswoningen, 2-onder-1 kapwoningen, seniorenwoningen, vrijstaande woningen en appartementen.

 

Dromen

Wie droomt er niet van een eigen woning die écht bij je past?
Het liefst een huis met de mogelijkheid voor een eigen lievelingsplek? Voor de een is dat de indeling met een woonkeuken. Bij het gezin zijn de kinderen het kostbaarste bezit, maar ook werk en ambitie kunnen een sterke drijfveer zijn om je gelukkig te voelen. Bij iedereen speelt zijn of haar persoonlijke belevingswereld een belangrijke rol.

Lees meer
Vorige Volgende Vorig project Volgend project